תבשיל עוף עם כופתאות עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קנסות herbes, תפוחי אדמה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ירקות עם כופתאות עשב, תבשיל בורגנדי איטי עם כופתאות עשב, ו תבשיל ירקות בקר חורפי עם כופתאות עשב רכות.
הוראות
1
מניחים את העוף, גזר, סלרי, בצל, עלה דפנה, פלפל ומלח בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מים קרים עד שהעוף רק מכוסה ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה חשופה ולבשל במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הסר את העוף מן הסיר ולתת מגניב במשך 15 דקות. בעוד העוף מתקרר, להמשיך להרתיח את המים והירקות הנותרים בסיר. כאשר העוף התקרר מספיק כדי לגעת, להפשיט משם כמה שיותר בשר ככל שאתה יכול. להחזיר את עצמות העוף לעציץ ולהמשיך לרתוח, בחום גבוה, עד המניה צמצמה לכ -3 כוסות. בעוד המניה מצטמצמת, לחתוך את בשר העוף לחתיכות אתה רוצה לראות בסוף המזלג שלך. מסננים מלאי דרך מסננת או מסננת. לחץ על מוצקים מעט כדי לחלץ יותר מניות. להשליך מוצקים (עצמות עוף וירקות). (את העוף ואת המניה ניתן לבשל עד יום קדימה ושמר בקירור).
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
קפה מבושל חזק וחם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
הסר את שכבת השומן שנוצרת על גבי המניה לאחר בקירור, ולהשליך.הכן את המילוי: בסיר גדול, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את הבצל, שומר, גזר, סלרי, פטריות ושום, ומבשלים עד הבצלים שקופים, כ -10 דקות.
מערבבים בעדינות עם מזלג עד בצק רך נוצר.זרוק כפיות מעוגלות של בצק הכופתאות על פני השטח של תבשיל העוף (אתה צריך לקבל על 15 כופתאות); לכסות ומבשלים עד כופתאות מבושלים דרך, על 15 דקות. אל תציצו-הקיטור הוא מה שמבשל כופתאות שלך דרך.מנות כפית של עוף, רוטב, ירקות וכופתאות לצלחות מרק ומגישים מיד.