זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מלח מתובל, בצל, עגבניות משומר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל בקר צרפתי, תבשיל בקר צרפתי, ו תבשיל בקר צרפתי.
הוראות
1
בסיר איטי של 5 עד 6 ליטר משלבים פטריות, עגבניות לא מרוסנות, גזר, בצל, תפוח אדמה, שעועית ירוקה, זיתים, מרק, יין, טפיוקה, עשבי תיבול דה פרובנס, טימין ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזיר
טפיוקה.
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מניחים מעל עוף; מפזרים מלח מתובל. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוך למשך 6 עד 7 שעות או על הגדרת חום גבוה למשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מערבבים פנימה קלאסיקה. ארבע רוטב פסטה אלפרדו גבינה. אם תרצה, מגישים עם לחם צרפתי.
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטרון בורדו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
הברון דה שארטרון בורדו
אדום בוהק יפה, עם זוהר של יין צעיר. האף מלא בפירות טריים, דובדבנים ותווים של צמחייה. על החיך, יין זה יש איזון ועדינות. יין אלגנטי, בעל מבנה טאני דיסקרטי, התקף נקי ופה ארוך וארומטי.תערובת: 60% מרלו, 40% קברנה סוביניון