תבשיל עוף שוויצרי II
תבשיל עוף שוויצרי II עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . אם יש לכם חזה עוף, גבינה שוויצרית, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל עוף שוויצרי אני, תבשיל עוף שוויצרי, ו תבשיל עוף וברוקולי שוויצרי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מסדרים עוף בתבנית אפייה משומנת 12 x 8 x 2. למעלה עם פרוסות גבינה שוויצרית.
מערבבים מרק וחלב ומערבבים היטב. תערובת כפית על עוף ומפזרים תערובת מלית.
טפטוף חמאה או מרגרינה על פירורים.
מכסים ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות. תהנו!