זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שן שום, ציר עוף, ירכיים עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית מתכונים דומים: פלפל חריף שעועית האריסה ותבשיל צמחוני, תבשיל אוקרן וחמאה, ו שעועית חמאה ונזיד עגבניות.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן בתבשיל flameproof גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
3
מוסיף את הבצל, סלרי ופלפלים, ומטגנים עבור 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את השום והפפריקה ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה
5
מערבבים את העגבניות, מלאי שעועית חמאה, ומתבלים היטב. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן לקנן את הירכיים עוף לתוך הרוטב. מכסים במכסה הדוק ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. עמק יופיטר נאפה קברנה סוביניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.