תבשיל פולנטה עם פונטינה ורוטב עגבניות
אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, מלח, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פולנטה עם עוף מגורר, פונטינה, ורוטב חמאה מרווה, פולנטה עם עוף מגורר, פונטינה, ורוטב חמאה מרווה, ו תבשיל עגבניות ובשר עם קרום פולנטה.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני, מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי. מבשלים עד בצל הם שקופים וגזר פשוט רך (5-10 דקות).
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם (לשבור את העגבניות כמו שאתה שם אותם), פטרוזיליה, אורגנו. מביאים לרתיחה, מפחיתים חום ומבשלים במשך 15 דקות, חשופים, עד שהרוטב מצטמצם לכ -3 כוסות.
מערבבים בזיליקום טרי, העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
הפוך את פולנטה: בסיר גדול להביא ליטר מים לרתיחה, להוסיף כפית מלח. לאט לאט להקציף פולנטה. להפחית את החום נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה מבושל דרך, כ 10 דקות.
רוטב שכבה, פולנטה, גבינה בתבנית אפייה: להכין צלחת אפייה, מברשת 8x8x2 פירקס או צלחת אפייה קרמית עם שמן זית.
מורחים 1/3 של הרוטב על החלק התחתון של המנה.
יוצקים חצי פולנטה על הרוטב.
יוצקים עוד שליש מהרוטב על הגבינה.
יוצקים את החצי הנותר של הפולנטה על הרוטב.
מפזרים עם גבינה נותרת, לכסות עם רוטב שנותר.
בואו לעמוד במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר.
אופים: מחממים תנור ל 177°.
אופים עד מחומם לחלוטין דרך, כ 25 דקות.
בואו מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.