תבשיל פולנטה עם פטריות, עגבניות, ריקוטה
תבשיל פולנטה עם פטריות, עגבניות, וריקוטן נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, גבינת פרמזן, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פיצה פולנטה עם תרד, פטריות, בייקון ועגבניות, תבשיל ארוחת בוקר מתובל עם ביצים, בשר חזיר, פטריות, עגבניות ונשר, ו פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 8 דקות.
מוסיפים פטריות, 1/2 כפית מלח, שום, ומבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ביין, רוזמרין, רסק עגבניות; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 3 דקות. מערבבים עגבניות, ומבשלים עד עבה (כ 10 דקות).
להביא מים לרתיחה בסיר; מערבבים פולנטה 1 כפית מלח. להפחית את החום נמוך; לבשל עד עבה (כ 5 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
מורחים שליש תערובת פולנטה לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה 1 כפית שמן.
מורחים חצי רוטב עגבניות על פולנטה, ומעל עם 2 כפות גבינת פרמזן ו 1/8 פלפל כפית. זרוק חצי גבינת ריקוטה על ידי כפיות על גבינת פרמזן. חזור על השכבות, המסתיימות בפולנטה. למעלה עם 1/4 כוס גבינת פרמזן וחמאה.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד מבעבע.