קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל פטריות פורטבלו עם יין אדום ורוזמרין

תבשיל פטריות פורטבלו עם יין אדום ורוזמרין
תבשיל פטריות פורטבלו עם יין אדום ורוזמרין עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פולנטה, בצל, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פטריות עגל ופורטובלו, תבשיל פטריות פסטיבל אפקוט המייצג את וינה, אוסטריה, ו פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת.

הוראות

1
הכן פולנטה על פי הוראות החבילה, באמצעות 1/2 כפית מלח. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
2
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של פטריות, באמצעות כף; להשליך זימים. חותכים כובעי פטריות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מוסיפים בצל; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
להוסיף 1/2 הנותרים מלח כפית, פטריות פרוסות, ופלפל. מבשלים 5 דקות או עד פטריות מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
6
מפזרים קמח על פטריות, ומבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קיצור טבעיקיצור טבעי
7
מוסיפים יין ומרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 2 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן. מערבבים פטרוזיליה ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מגישים מיד על פולנטה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה מוכנהפולנטה מוכנה
9
מפזרים 1 כף גבינה על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל