תבשיל פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פיצה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 373 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך נקניק הודו בתפזורת, חתיכות פטריות וגבעולים, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תבשיל פיצה, תבשיל פיצה, ו תבשיל פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. מבשלים מקרוני לפי ההוראות על החבילה; לנקז. מבשלים נקניק במחבת, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד; ניקוז.
מערבבים מקרוני, נקניק, רוטב פסטה, זיתים ופטריות ב 2 1/2-תבשיל ליטר.
מכסים ואופים כ -30 דקות או עד חם.
בואו לעמוד על 5 דקות או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון