תבשיל פיצה קישואים גביני
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וראשוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, תבשיל פיצה קישואים גביני עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה חלקית, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: תבשיל קישואים גביני, תבשיל קישואים גביני, ו תבשיל קישואים גביני.
הוראות
מניחים קישואים בעובי כפול של בד גבינה; מפזרים מלח.
תן לעמוד במשך 10 דקות. אוספים קצוות בד גבינה וסוחטים כמה שיותר נוזלים.
בקערה שלבו קישואים, 1/2 כוס גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן וביצים. לחץ לתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 כוס למשך 20 דקות או עד שהקרום מתייצב.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, אבקת השום והאורגנו; מביאים לרתיחה. כף מעל קרום.
למעלה עם פלפל ירוק ופטריות; מפזרים גבינות שנותרו.
אופים 25-35 דקות יותר או עד לחימום והגבינות נמסות.