תבשיל פירות ים בסגנון Cioppino
תבשיל פירות ים בסגנון Cioppino עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 208 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בקבוק שום, פלפל, צדפות ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו תבשיל פירות ים בסגנון Cioppino, תבשיל פירות ים Cioppino, ו פירות ים בסגנון סן פרנסיסקו Cioppino (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, שום ופלפל אדום למחבת; מטוגנים במשך 2 דקות.
להוסיף מולים, צדפות, שרימפס למחבת; לטגן במשך 1 דקה. מערבבים 1/2 כוס מיץ צדפות, פטרוזיליה, עגבניות חתוכות לקוביות; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום ומבשלים במשך 10 דקות או עד שמולים פתוחים, ומשליכים את כל הפגזים שלא נפתחו.