קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

תבשיל פירות ים עם צ'וריסו ורולה

תבשיל פירות ים עם צ'וריסו ורולה
גשו לסופר וקנו טימין, צ'וריסו נרפא, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צ'יקפיאה-תבשיל ארטישוק עם רוויל, תבשיל דגים קיץ עם רוויל, ו תבשיל פירות ים אביבי.

הוראות

1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיף את צ ' וריסו ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3
הסר.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן.
5
להפחית את החום נמוך למדי.
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את היין ואת השום הטחון, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מצטמצם כ 1/4 כוס, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את צ ' וריסו מבושל, מיץ צדפות, עגבניות, טימין, ו 1 כפית מלח. כיסוי, להביא לרתיחה, ולתת להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
בינתיים, לחתוך חתיכה 3 אינץ ' מן באגט ולהסיר את הקרום. החזק את הלחם הזה מתחת למים זורמים כדי לרכך; לסחוט כדי להסיר את המים. שים את הלחם הזה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מוסיפים את המיונז, פלפלים אדומים, קאיין, ואת השום הנותר 1/2 כפית מלח פירה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
תדליק את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
חותכים את הבאגט הנותרים לפרוסות 1/4 אינץ ' ומטגנים את הלחם משני הצדדים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
13
מוסיפים את הצדפות לתבשיל; מביאים לרתיחה, עד אז הם צריכים פשוט לעשות. מערבבים ב 1/2 כוס של rouille ואת הפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רכיכהרכיכה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
14
מגישים עם rouille הנותרים ואת crotes.
15
המלצת יין: רוס העשיר והארצי של פרובנס הולך טוב במיוחד עם תבשילי פירות ים. חפש יין מקומונה של בנדול, במיוחד מן Domaines Ott הגדול.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

1בגטבגט3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי עגבניות מרוסקות רסק עבה (אחד 15 אונקיה יכול)שימורי עגבניות מרוסקות רסק עבה (אחד 15 אונקיה יכול)0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ צדפות בבקבוקמיץ צדפות בבקבוק340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'וריסו נרפא או נקניק קשה חריף אחר כגון פפרוני, תרמילים הוסרו ונקניק לחתוך לפרוסות 1/4 אינץצ'וריסו נרפא או נקניק קשה חריף אחר כגון פפרוני, תרמילים הוסרו ונקניק לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ1חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש10ציפורןשום, 4 טחון, 6 מרוסקשום, 4 טחון, 6 מרוסק0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2חתיכות טופי הית' ברבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1בצל, קצוץבצל, קצוץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפלים אדומים מנוקזיםפלפלים אדומים מנוקזים2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צדפות ים, חתוכות לחצי אם גדול מאודצדפות ים, חתוכות לחצי אם גדול מאוד340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס, פגזיםשרימפס, פגזים