גשו לסופר וקנו טימין, צ'וריסו נרפא, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צ'יקפיאה-תבשיל ארטישוק עם רוויל, תבשיל דגים קיץ עם רוויל, ו תבשיל פירות ים אביבי.
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיף את צ ' וריסו ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן.
5
להפחית את החום נמוך למדי.
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
מוסיפים את היין ואת השום הטחון, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מצטמצם כ 1/4 כוס, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את צ ' וריסו מבושל, מיץ צדפות, עגבניות, טימין, ו 1 כפית מלח. כיסוי, להביא לרתיחה, ולתת להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
בינתיים, לחתוך חתיכה 3 אינץ ' מן באגט ולהסיר את הקרום. החזק את הלחם הזה מתחת למים זורמים כדי לרכך; לסחוט כדי להסיר את המים. שים את הלחם הזה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בגט
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים את המיונז, פלפלים אדומים, קאיין, ואת השום הנותר 1/2 כפית מלח פירה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
תדליק את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
חותכים את הבאגט הנותרים לפרוסות 1/4 אינץ ' ומטגנים את הלחם משני הצדדים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגט
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
13
מוסיפים את הצדפות לתבשיל; מביאים לרתיחה, עד אז הם צריכים פשוט לעשות. מערבבים ב 1/2 כוס של rouille ואת הפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רכיכה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
14
מגישים עם rouille הנותרים ואת crotes.
15
המלצת יין: רוס העשיר והארצי של פרובנס הולך טוב במיוחד עם תבשילי פירות ים. חפש יין מקומונה של בנדול, במיוחד מן Domaines Ott הגדול.