גשו לסופר וקנו טימין, צ'וריסו נרפא, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צ'יקפיאה-תבשיל ארטישוק עם רוויל, תבשיל דגים קיץ עם רוויל, ו תבשיל פירות ים אביבי.
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיף את צ ' וריסו ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3
הסר.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן.
5
להפחית את החום נמוך למדי.
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את היין ואת השום הטחון, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מצטמצם כ 1/4 כוס, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את צ ' וריסו מבושל, מיץ צדפות, עגבניות, טימין, ו 1 כפית מלח. כיסוי, להביא לרתיחה, ולתת להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
בינתיים, לחתוך חתיכה 3 אינץ ' מן באגט ולהסיר את הקרום. החזק את הלחם הזה מתחת למים זורמים כדי לרכך; לסחוט כדי להסיר את המים. שים את הלחם הזה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בגט
1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מוסיפים את המיונז, פלפלים אדומים, קאיין, ואת השום הנותר 1/2 כפית מלח פירה.