תבשיל פסטה ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פסטה ירקות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לכם שום, פסטה פנה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ירקות ופסטה דל שומן, תבשיל ירקות ופסטה קלוי, ו תבשיל ירקות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות. מערבבים ברוקולי, פטריות ופלפל ירוק, ומבשלים 6 עד 8 דקות יותר, או עד פסטה הוא אל דנטה; לנקז.
בינתיים, להמס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
בצל מטגן ושום במשך 1 עד 2 דקות. מערבבים בקמח וחלב; מבשלים 5 דקות, או עד שהתערובת מצפה את גב כף.
הסר מהחום ומערבבים 1/2 כוס גבינת פרמזן, מלח ופלפל.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' לשלב פסטה, ירקות, תערובת חלב 4 כפות בזיליקום.
מפזרים פירורי לחם, 2 כפות גבינת פרמזן, ונותר 1 כף בזיליקום. מעיל עם ספריי בישול בטעם חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.