תבשיל פסטה עם תרד זול של שריל
תבשיל פסטה תרד של שריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 357 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם פירורי לחם, ביצים, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו תבשיל תרד זול, תבשיל תרד זול, ו תבשיל פסטה גביני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז. מביאים 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר, ומבשלים את התרד 4 עד 6 דקות, עד מכרז.
מניחים את הפסטה המבושלת בקערה בינונית. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים ושמן. לזרוק את הפסטה עם תרד מבושל, תערובת ביצה, ופירורי לחם.
מכסים את החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם 1/3 של רוטב הפסטה.
יוצקים חצי מתערובת הפסטה לתבנית האפייה ומכסים אותה בעוד 1/3 מרוטב הפסטה.
מפזרים חצי מגבינת הצ ' דר וחצי מהמצרלה.
שכבה עם תערובת פסטה נותרת, העליון עם רוטב שנותר.
מפזרים את שאר גבינת הצ ' דר ומוצרלה.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מבעבע משחי קלות.