קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

תבשיל פפרוני וגבינה

תבשיל פפרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פפרוני ותבשיל גבינה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 978 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, פירורי לחם, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו תבשיל פפרוני, תבשיל פיצה פפרוני, ו תבשיל פיצה פפרוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מביאים סיר פסטה גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ופסטה. מכסים ומחזירים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
4
הסר את הכיסוי ומבשל במשך 5 דקות. הפסטה לא תהיה מבושלת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף 1 כף שמן. כאשר חם, מוסיפים את הבצלים ואת הקישואים ומבשלים עד שהם מתרככים מעט חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השום והפפרוני ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרוניפפרוני
שוםשום
7
מוסיפים את העגבניות והבזיליקום ומבשלים במשך 5 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל. שמור 1 כוס רוטב עגבניות לשימוש נוסף, כגון פיצה לחם שום עגול 2 מתכון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
תיבולתיבול
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
באזיל!באזיל!
לחםלחם
8
מערבבים את הפסטה והגבינה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מפזרים את פירורי הלחם באופן שווה על גבי טפטוף עם שמן 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן בישולשמן בישול
11
אופים עד החלק העליון הוא השחמה ואת התבשיל מבעבע, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור