ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים את העגבניות, שום, קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיף את היין הלבן ולתת לו להפחית על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
5
מוסיפים את המפרץ הישן, מיץ עגבניות, מלאי דגים, תפוחי אדמה, תירס, נקניק, לימון, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים 5 דקות. בינתיים, מתבלים את השרימפס בכפית 1/2 של המלח ומניחים בצד את השרימפס.להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את השרימפס, ולכסות עם מכסה הידוק. מבשלים עד השרימפס מבושלים דרך וכבר לא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
מלאי דגים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיף את ארוגולה, פטרוזיליה, חמאה, ונותר 1/2 כפית מלח ומערבבים לשלב. מבשלים עד החמאה נמסה ואת ארוגולה הוא רק נבול, על 1 דקה יותר. טעם ועונה עם מלח נוסף לפי הצורך. מצקת את הנזיד לתוך 6 קערות ומגישה עם פרוסת לחם בגריל.