תבשיל צ'ארד ספנקופיטה שוויצרי
המתכון השוויצרי Chard Spanakopita תבשיל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 122 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פלפל, נענע, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Spanakopita עם Chard שוויצרי ריקוטה תוצרת בית, גבינת עיזים ותבשיל פסטה צ'ארד שוויצרי, ו Chard שוויצרי שמנת, קמוט ותבשיל ביצים.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל לבן; מטגנים 7 דקות או עד הזהב.
מוסיפים בצל ירוק ושום, ומטוגנים 1 דקה. מערבבים ב chard; לבשל 2 דקות או עד chard wilts. מערבבים פטרוזיליה ונענע, ומבשלים 1 דקה.
מניחים בקערה גדולה; מגניב מעט. מערבבים בגבינות, מלח, פלפל, וחלבוני ביצה.
מניחים גיליון פילו 1 על קרש חיתוך גדול (כיסוי פילו הנותרים כדי למנוע ייבוש), מעיל עם ספריי בישול. למעלה עם גיליון פילו 1, מעיל עם ספריי בישול. חזור על הנוהל עם 3 גיליונות נוספים.
חותכים מחסנית פילו לריבוע 14 אינץ'.
מניחים מרובע במרכז צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, המאפשר פילו להאריך את הצדדים הארוכים של צלחת.
חותכים 14 x 4 אינץ 'חתיכה לתוך 2 (7 x 4 אינץ') מלבנים. מקפלים כל מלבן חצי לאורכו.
מניחים מלבן נגד כל צד קצר של צלחת.
מורחים את תערובת סלק באופן שווה על פני פילו.
מניחים גיליון פילו 1 על קרש חיתוך גדול (כיסוי פילו הנותרים כדי למנוע ייבוש), מעיל עם ספריי בישול. למעלה עם גיליון פילו 1, מעיל עם ספריי בישול. חזור על הליך עם גיליונות פילו הנותרים.
מניחים 18 x 14 אינץ פילו מחסנית על תערובת סלק. מקפלים פילו קצוות למרכז. מעיל עם ספריי בישול. פילו ציון על ידי ביצוע 2 חתכים lengthwise ו 3 חתכים לרוחב כדי ליצור 12 מלבנים.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד הזהב.
חותכים את ערימות פילו כך שהם מתאימים ובצד הארוך של צלחת האפייה. סדר מקופל מקטע נגד קצוות קצרים של צלחת כדי encase מילוי.