תבשיל צדפות בערב חג המולד
תבשיל צדפות ערב חג המולד יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 148 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם חמאה, רוטב ווסטרשייר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 35%. נסו תבשיל צדפות, תבשיל צדפות, ו תבשיל צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה; מבשלים את הבצל בחמאה המומסת עד למכרז, כ 5 דקות.
יוצקים את הצדפות עם המיצים שלהם לתוך הסיר ומביאים לרתיחה; לבשל 3 דקות.
מוסיפים את החלב, רוטב ווסטרשייר, ואבקת שום; מערבבים. אפשר את המרק לבשל עד מחומם לחלוטין דרך, 5 עד 10 דקות.