תבשיל צדפות עם שיטאקים, סינזנו, צ'וריסו ולחם השום של גווידו
זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, צדפות קטנות, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סעודת יום ראשון: תבשיל צדפות וצ'וריסו, תבשיל צדפות, צ'וריסו ושעועית לבנה, ו תבשיל הליבוט וצ'וריסו עם טוסט שום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת 6 ליטר תחתית כבדה, מחממים שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל, שיטאקים וצ ' וריסו ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
צ ' וריסו
בצל
4
להוסיף Cinzano ולהביא לרתיחה.
5
מוסיפים רוטב עגבניות, יין וצדפות, מכסים ומבשלים עד שהצדפות פתוחות, כ -10 דקות.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.