קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל צדפות עם שיטאקים, סינזנו, צ'וריסו ולחם השום של גווידו

תבשיל צדפות עם שיטאקים, סינזנו, צ'וריסו ולחם השום של גווידו
זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, צדפות קטנות, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סעודת יום ראשון: תבשיל צדפות וצ'וריסו, תבשיל צדפות, צ'וריסו ושעועית לבנה, ו תבשיל הליבוט וצ'וריסו עם טוסט שום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת 6 ליטר תחתית כבדה, מחממים שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל, שיטאקים וצ ' וריסו ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
צ ' וריסוצ ' וריסו
בצלבצל
4
להוסיף Cinzano ולהביא לרתיחה.
5
מוסיפים רוטב עגבניות, יין וצדפות, מכסים ומבשלים עד שהצדפות פתוחות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
צדפותצדפות
ייןיין
6
בינתיים, פרוס באגט כאילו כדי להכין כריך צוללת.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
7
מברישים לחם ביין, ואז בשמן.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
8
מפזרים שום וקורנית וקרוב.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
טימיןטימין
9
מניחים בתנור unwrapped במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר וחתוך לחתיכות 4 אינץ'. לחשוף צדפות ולהגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו