תבשיל צדפות רוקי מאונטיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל רוקי מאונטיין תבשיל צדפות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 250 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי פטרוזיליה טריים, שמן canolan, עירית טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: Rocky Mountain s ' more, ברים הרי הרוקי, ו צדפות הרי הרוקי.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הסר את הקרום החיצוני מהאשכים וחתך לתוך דיסקים 1 אינץ'. לזרוק לתוך קמח, מתובל במלח ופלפל, ולנער של כל עודף. במחבת חסינת תנור גדולה מוסיפים שמן קנולה וחום עד שהוא מגיע לנקודת העישון.
מוסיפים שום ובצל וקמח עד מבושל, זורק במהירות כדי לא לשרוף את השום.
באותו מחבת עם שאריות השמן, מוסיפים את החמאה ומניחים את הדיסקים של האשכים, צד שטוח למטה, למחבת החמה. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים.
מוסיפים את היין, מוסיפים רסק עגבניות עד משולב היטב, ולאחר מכן מוסיפים בחזרה את בצל מטוגן תערובת שום. כשהצלחת תבשל היא תתעבה בגלל הקמח לאבק על האשכים. המשך לבשל על גבי הטווח במשך כ 15 דקות, ולאחר מכן למקם את המחבת לתוך התנור שחומם מראש במשך 30 דקות נוספות או עד האשכים רכים.
הסר מהתנור ולהתאים תיבול.
תן לנוח כ 10 דקות כך שהטעם משפר.
מקשטים עם עשבי תיבול קצוצים ולחם פריך.