קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל ציפור הרעם

תבשיל ציפור הרעם
נזיד ציפור הרעם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 237 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מרק בצל, תערובת רוטב חום, צלי צ'אק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-10 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל טבעוני ברזילאי עשיר עם כרובית, קשיו ונזיד חלב קוקוס, תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים, ו תבשיל Kafta (תבשיל קציצה מזרח תיכוני).

הוראות

1
מניחים בשר בקר, תערובת מרק בצל, תערובת רוטב חום, ומיץ תפוחים לתוך סיר איטי, ומבשלים נמוך במשך 5 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רוטב חוםרוטב חום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1
מערבבים יחד את מיץ התפוחים, תערובת מרק בצל, ומערבבים רוטב חום בצלחת תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רוטב חוםרוטב חום
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2
מוסיפים בשר בקר, ומבשלים מכוסים במשך 2 1/2 עד 3 שעות בתנור 325 מעלות.(165 מעלות C)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®