קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

תבשיל צלעות ושעורה קצר

תבשיל צלעות ושעורה קצר
תבשיל צלעות ושעורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 815 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 61 גרם של שומן למנה. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-328 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, עלי כרוב, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות מטוגנות עם שעורה, ו תבשיל צלעות קצר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עונה צלעות קצרות עם מלח ופלפל ולזרוק בקערה גדולה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבשר ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 5 דקות. מערבבים בשר ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות בסך הכל, הפחתת חום אם תחתית המחבת מתחילה לשרוף. להחזיר בשר לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
החזירו את המחבת לחום בינוני-גבוה והוסיפו גזר, סלרי ובצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד ירקות מתחילים חום, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים מרמייט, רוטב סויה, שום, רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מרמייטמרמייט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים מרק לגרד חתיכות משחימים מלמטה של מחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים עגבניות, שעורה ועלי דפנה. להחזיר בשר לחשיש. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית לחום הנמוך ביותר האפשרי ולכסות מקום על סיר, משאיר את המכסה מעט פתוחה. לבשל, ערבוב מדי פעם עד בשר הוא רך לחלוטין שעורה מבושל דרך, על 2 שעות. מערבבים עלים כרוב לבשל, ערבוב כל הזמן עד נבול, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שעורהשעורה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מגישים מיד, או עבור הטעם הטוב ביותר, צמרמורת ומקרר במיכל אטום עד 5 ימים.

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלעות בקר קצרות ללא עצמות, לחתוך לחתיכות 1 אינץצלעות בקר קצרות ללא עצמות, לחתוך לחתיכות 1 אינץ14אונקיה יכולה עגבניות קלופות שלמות, מנוקז וקצוץ גסאונקיה יכולה עגבניות קלופות שלמות, מנוקז וקצוץ גס2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, פיצול במחצית ופרוס 1/2 אינץ גושים (כ 1 כוס)גזר, פיצול במחצית ופרוס 1/2 אינץ גושים (כ 1 כוס)2צלעות בינוניותסלרי, חצוי לשניים ופרוס לגושים 1/2 אינץ ' (כ 1 כוס)סלרי, חצוי לשניים ופרוס לגושים 1/2 אינץ ' (כ 1 כוס)2(יכול להיות או להרחיק)שיני שום בינוני, מגורד על פומפיה microplane (אודותשיני שום בינוני, מגורד על פומפיה microplane (אודות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלים ירוקים, קרועים בערך.עלים ירוקים, קרועים בערך.6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרן (רצוי תוצרת בית)מרק עוף דל נתרן (רצוי תוצרת בית)1גדולבצל, קצוץ דק (על 1 1/2 כוסות בסך הכל)בצל, קצוץ דק (על 1 1/2 כוסות בסך הכל)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעורה פנינהשעורה פנינה11 קילו קישואים,6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.