קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

תבשיל צלעות קוריאני קצר עם מיצים יבשים וערמונים

תבשיל צלעות קוריאני קצר עם מיצים יבשים וערמונים
תבשיל צלעות קוריאני עם מיצים יבשים וערמונים יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 1883 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה הובא לך על ידי Food52. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך עצמות-בבשר צלעות קצרות, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: תבשיל צלעות בקר קוריאני (Galbi Jjim), טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו ברביקיו קוריאני בגריל Short Rib Dogs W / חמוץ אפרסק מתוק + סלט קוריאני חריף.

הוראות

1
עבור האורז: לשטוף אורז שלוש פעמים. להכין אורז בסיר אורז. או, לשלב אורז ומים בסיר. מביאים לרתיחה. תנמיך את החום ותכסה. מבשלים כ -18 דקות. תוריד את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בואו לשבת במשך כחמש דקות. אורז עם מזלג.עבור ערמונים: מחממים תנור ל 350 מעלות F. לעשות חתך בכל ערמון על ידי חיתוך פני הקליפה ופירסינג העור הפנימי. ערמונים צלויים על מחבת במשך 15-20 דקות. לקלף, לחתוך לרבעים ולהניח בצד.עבור התבשיל: מכסים צלעות קצרות עם מים קרים בסיר. מביאים לרתיחה ואז משליכים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ערמוניםערמונים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מערבבים רוטב סויה, מירין, סוכר, שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את התערובת על צלעות קצרות בסיר נקי.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על הכיריים העליונים. תנמיך את החום לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר במכסה, ומשאירים מקום לאדים להימלט.תבשיל מבשלים במשך 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר רך ונופל מהעצם. דלג על כל שמן שעולה למעלה. בינתיים, לחתוך את הגזר, צנון דייקון ותפוחי אדמה.במהלך 30 הדקות האחרונות של בישול, מוסיפים את הגזר, צנון ותפוחי אדמה לנזיד. במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול, להוסיף ערמונים, jujubes מגולען ופטריות.מצקת את התבשיל בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקוןצנון דייקון
ערמוניםערמונים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
JujubesJujubes
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
מצקתמצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מפזרים מלח ים על הצלעות הקצרות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
7
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.