תבשיל צלעות קצר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1037 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עלי טימין, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, תבשיל בשר בקר עם שיכר, ו תבשיל צלע צלוי.
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק את הצלעות הקצרות עם הקמח. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את השמן. עבודה בקבוצות, לבשל את הצלעות הקצרות על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 6 דקות לכל אצווה. זרוק את השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
להחזיר את הבשר וכל מיצים לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחת בחצי, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את המניה ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר רך, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
תרפרף כל שומן מהנזיד. מערבבים את הגזר, תפוחי אדמה, גזר לבן, בצל, פטריות, טימין ומרווה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים, כ -35 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.