תבשיל קיצי סקווש
תבשיל קיץ סקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. אם יש לך קמח, סוכר, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תבשיל קיצי סקווש, תבשיל קיצי סקווש, ו תבשיל קיצי סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל 4 כף. חמאה בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה ב 1 דקה גבוהה או עד מומס.
מוסיפים בצל, ומכסים את הקערה בחוזקה עם ניילון נצמד, מתקפלים בחזרה קצה קטן כדי לאפשר קיטור לברוח. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
לחשוף, להוסיף סקווש, לכסות קערה בחוזקה עם פלסטיק לעטוף, קיפול גב קצה קטן. מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד סקווש הוא מכרז. (לא לנקז.)
מערבבים מיונז והבא 4 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים בתערובת סקווש וגבינה.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'. מכסים צלחת בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, קיפול גב קצה קטן.
מיקרוגל ב 10 דקות גבוהות או עד התבשיל מוגדר.
מיקרוגל נשאר 2 כפות. חמאה בגובה 1 דקה או עד שנמסה. מערבבים יחד חמאה מומסת פירורי לחם; מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
הערה: בצל וסקווש לשחרר לחות עודפת בעת הבישול; לא לנקז. הקמח בתערובת המיונז יעזור לספוג את הלחות.