תבשיל קישואים וכרוב בריא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קישואים בריאים ותבשיל כרוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם פירורי לחם panko, מיונז, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל דלורית בריא עם נקניקיות ופירורי לחם מרווה, בטרנוט בריא דלעת תבשיל בטטה עם שיבולת שועל שקדים קראמבל, ו כרוב מוקפץ מתובל + 5 קייל בריא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רק משחימים ורך, כ 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב, שום ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים עד כרוב הוא ירוק בהיר, על 2 דקות.
מוסיפים את המרק וממשיכים לבשל עד כרוב הוא נבול ורוב המרק נספג, על 5 דקות יותר.
מוסיף את הסקווש, קישואים ו 1/2 כפית מלח ולזרוק לשלב עם כרוב. המשך בישול עד הדלעת מתחילה להתרכך, על 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במיונז.
לזרוק את הירקות המבושלים, אורז חום, גבינות, 1/2 כוס פירורי הלחם והביצה בקערה גדולה עד מעורב. תרסיס 9 אינץ ' מרובע או צלחת תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מורחים את התערובת בתחתית התבשיל ומעלה עם פירורי לחם 1/2 כוס הנותרים, 1/4 מלח כפית וכמה טחנות פלפל.
אופים עד הדלעת וקישואים הם מכרז ואת החלק העליון הוא השחמה פריך, על 35 דקות.
טיפ איפור מראש: להקפיא את התבשיל האפוי עד 2 שבועות. מכסים בנייר כסף ומחממים ב 350 מעלות F עד חם, 35 עד 45 דקות.