תבשיל קלבאזה ופובלנו
נזיד קלבזן ופובלנו יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 196 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מים, מלח, גרעיני pumpkinseed קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תבשיל חזיר ופובלנו, תבשיל בשר Poblano, ו תבשיל בקר צלוי Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צ ' ילי poblano במחצית; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים את חצאי צ ' ילה, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 5 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. פיל צ ' יילס, תשליך עורות. צ ' יילס Chop.
מניחים אניסיד וקינמון תבלין או מטחנת קפה; לעבד עד הקרקע דק.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים תערובת קינמון למחבת; לטגן 1 דקה.
מוסיפים צ ' ילי קצוץ, סקווש, מרק, מים, דבש ומלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד סקווש הוא רך.
טפטוף כל מנה עם Crema Mexicana; מפזרים pumpkinseeds.