תבשיל קציצה צרפתי קנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל קציצה צרפתי קנדי. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלה דפנה, חזיר טחון, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: טורטירה צרפתית קנדית, טורטייה צרפתית קנדית, ו Tortieres הקנדי הצרפתי.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מורחים קמח בשכבה דקה, אפילו על תבנית אפייה.
צולים את הקמח בתנור שחומם מראש עד חום בינוני בצבע, 10 עד 15 דקות; מערבבים לעתים קרובות לצפות בזהירות כדי למנוע שריפה.
הסר את הקמח מסדין האפייה מיד לאחר שהגיע הצבע הרצוי; להפריש בקערה רדודה להתקרר.
ממיסים חמאה בסיר גדול וכבד על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, כ 5 דקות.
מעבירים את הבצל לקערת ערבוב גדולה. בקערה קטנה, מערבבים את הקינמון, אגוז מוסקט, וציפורן; מערבבים את התבלינים לתוך הבצל.
מניחים חזיר טחון, פטרוזיליה, ביצה ופירורי לחם לתוך הקערה, ומערבבים לשלב ביסודיות. צור את תערובת הבשר לתוך כדורי בשר 1 אינץ'; לגלגל כל קציצה בקמח הקלוי. שמור קמח בשימוש.
יוצקים את מרק העוף לתוך הסיר, מביאים לרתיחה על חום בינוני, בזהירות טיפה בקציצות, כמה בכל פעם, ערבוב כדי למנוע מהם דבק על הקרקעית. טיפה עלה דפנה. מבשלים את כדורי הבשר במשך 20 דקות; מערבבים את תפוחי האדמה, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים והמרק צמצם, 20 דקות נוספות.
מעבירים את כדורי הבשר לקערה עם כפית מחוררת.
מערבבים שנותר קמח קלוי עם מים קרים בכוס, ובהדרגה לטאטא את תערובת הקמח לתוך מרק רותח כדי להתעבות. מביאים את הרוטב לרתיחה מלאה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה, כ 5 דקות. תחזיר את כדורי הבשר לנזיד, ותגיש.