תבשיל שיבולת שועל דרומי
תבשיל שיבולת שועל דרומי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך חמאה, ביצים, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו תבשיל שיבולת שועל וירקות דרומיים, צ'ופ עגל של האנטר עם גריסים גבינה דרומיים: Jaegerschnitzel עם גריסים גבינה דרומיים, ו גרגרי גבינה דרומיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה.
להביא מים לרתיחה בסיר גדול, ומערבבים שיבולת שועל. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים כ 5 דקות, עד הנוזל נספג.
מערבבים ב 1/2 את החמאה ו 2 כוסות גבינה עד מומס.
במחבת מעל חום בינוני-גבוה, לבשל את הנקניק עד להשחמה שווה.
מסננים, ומערבבים לתוך שיבולת שועל. הכו את הביצים והחלב בקערה ושפכו למחבת׃ לטרוף קלות, ולאחר מכן לערבב לתוך שיבולת שועל.
יוצקים את תערובת שיבולת השועל לתוך צלחת אפייה מוכנה. נקודה עם חמאה שנותרה, העליון עם גבינה נותרת. מתבלים במלח ופלפל.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5