תבשיל שיבולת שועל עם שעועית לבנה ורוזמרין
תבשיל שיבולת שועל עם שעועית לבנה ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח ים, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שעועית לבנה Cajun וכרוב על גריסים שמנת, שעועית לבנה רוזמרין, ו רוזמרין טונה עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 כוס.
מערבבים פירורי לחם, גבינה ופטרוזיליה בקערה קטנה; להפריש.
שלב 3 כוסות מים רותחים ועגבניות מיובשות בקערה; לתת לעמוד 10 דקות או עד רך.
מסננים עגבניות מעל קערה, שומר 1 כוס נוזלי.
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, רוזמרין, פלפל אדום כתוש, ושום; לטגן 3 דקות.
מוסיפים עגבניות ונוזל 1 כוס שמור. מביאים לרתיחה; מבשלים 7 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, פלפל שחור ושעועית.
שלב 4 כוסות מים רותחים, 1 כפית מלח, גריסים, וחמאה בסיר גדול. לבשל 8 דקות על אש בינונית, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת גרגירים לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. כפית תערובת עגבניות באופן שווה על שיבולת שועל; העליון עם תערובת פירורי לחם.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד הזהב.