קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות75
מגזין

תבשיל שעועית גרבנזו עם אסקרול

תבשיל שעועית גרבנזו עם אסקרול
נזיד שעועית גרבנזו עם אסקרול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 212 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו אסקרול, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אסקרול ונזיד שעועית קנליני, סקווש קארי, שעועית חומוס, ונזיד תפוחי אדמה, ו תבשיל שעועית חיל הים Escarole עם Fetan וזיתים.

הוראות

1
לחמם את השמן בסיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל, שום, מלח ופלפל לפי הטעם; מבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיף את השעועית, מרק, 1/4 כוס מים, טימין, זעפרן, ולהביא את כל לרתיחה. להפחית את החום ולבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
הסר מחצית התבשיל; לפורר אותו בבלנדר או מעבד מזון. תחזיר את הפורה לסיר. (לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר טבילה בקצרה כדי purée התבשיל ישירות בסיר.)
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
תוסיף את החלזונות. מבשלים במשך 5 דקות עד escarole הוא רך, הוספת מים יותר אם התערובת עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
טעם
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
8
הדיאטה העולמית בת ה-5 פקטור של הארלי פסטרנק, M.Sc ולורה מוזר. זכויות יוצרים © 2010 by Harley Pasternak, M.Sc ולורה מוזר. Published by Ballantine Books. כל הזכויות שמורות.הארלי פסטרנק, M.Sc., הופיע בתוכנית וינפרי אופרה, טיירה בנקס Show, אקסס הוליווד, אקסטרה, VH1, E! והרבה פעמים בתוכנית הבוקר. הוא בעל תואר שני בפיזיולוגיה של התעמלות ומדעי התזונה ותואר בהצטיינות בקינסיולוגיה. הוא גם מוסמך על ידי המכללה האמריקאית לרפואת ספורט והחברה הקנדית לפיזיולוגיה של פעילות גופנית. הוא גר בלוס אנג ' לס, קליפורניה.