תבשיל שעועית גרבנזו עם אסקרול
נזיד שעועית גרבנזו עם אסקרול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 212 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו אסקרול, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אסקרול ונזיד שעועית קנליני, סקווש קארי, שעועית חומוס, ונזיד תפוחי אדמה, ו תבשיל שעועית חיל הים Escarole עם Fetan וזיתים.
הוראות
לחמם את השמן בסיר מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, שום, מלח ופלפל לפי הטעם; מבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיף את השעועית, מרק, 1/4 כוס מים, טימין, זעפרן, ולהביא את כל לרתיחה. להפחית את החום ולבשל במשך 20 דקות.
הסר מחצית התבשיל; לפורר אותו בבלנדר או מעבד מזון. תחזיר את הפורה לסיר. (לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר טבילה בקצרה כדי purée התבשיל ישירות בסיר.)
תוסיף את החלזונות. מבשלים במשך 5 דקות עד escarole הוא רך, הוספת מים יותר אם התערובת עבה מדי.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
הדיאטה העולמית בת ה-5 פקטור של הארלי פסטרנק, M.Sc ולורה מוזר. זכויות יוצרים © 2010 by Harley Pasternak, M.Sc ולורה מוזר. Published by Ballantine Books. כל הזכויות שמורות.הארלי פסטרנק, M.Sc., הופיע בתוכנית וינפרי אופרה, טיירה בנקס Show, אקסס הוליווד, אקסטרה, VH1, E! והרבה פעמים בתוכנית הבוקר. הוא בעל תואר שני בפיזיולוגיה של התעמלות ומדעי התזונה ותואר בהצטיינות בקינסיולוגיה. הוא גם מוסמך על ידי המכללה האמריקאית לרפואת ספורט והחברה הקנדית לפיזיולוגיה של פעילות גופנית. הוא גר בלוס אנג ' לס, קליפורניה.