תבשיל שעועית חמוציות עם תפוחי אדמה ופלפלים
תבשיל שעועית חמוציות עם תפוחי אדמה ופלפלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 502 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עגבניות, שמן זית, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תפוחי אדמה מסולסלים עם עגבניות ופלפלים, שעועית שחורה וקינואה ממולאים פלפלים, ו שעועית שחורה וגבינה ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לכסות את השעועית עם 3 סנטימטרים של מים קרים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד השעועית הם בקושי רך, על 30 דקות.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל ואת הפלפל ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, כ 7 דקות.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים 4 דקות, מתפוררים אותו בכפית.
מוסיפים את השעועית, העגבניות, המניה, הקורנית והפלפלפל האדום הכתוש ומתבלים במלח ופלפל. מכסים חלקית ומבשלים מעל חום מתון עד השעועית הם מכרז, על 20 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים חלקית ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות יותר.
הסר את זרעי הקורנית. מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים.