תבשיל שעועית ירוקה
תבשיל שעועית ירוקה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 417 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם פירורי לחם, קרם מרוכז של מרק פטריות, צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. לשטוף לקצץ את הגבעול מסתיים שעועית ירוקה.
מניחים בתבנית אפייה משומנת 8 x 8 x 2 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים שמנת של מרק עגבניות, חזרת, רוטב ווסטרשייר, מלח ופפריקה.
יוצקים שעועית ואופים, מכוסה, על 1 שעה
למעלה עם מרכיבים מוקרמים, למטה.
מחממים את המטגן עד שהגבינה נמסה.
לחלוטין לכסות את האוכל עם לחם crumbspaprika, חמאה וגבינה.
מניחים את המנה בתנור 177° שחומם מראש או מתחת לטוחן 5 אינץ ' מתחת למקור החום, ומטגנים עד קרום הזהב מזוגג נוצר.
מחממים התנור ל 177°. לשטוף לקצץ את הגבעול מסתיים שעועית ירוקה.
מניחים בתבנית אפייה בחמאה.
מערבבים חלב, שמנת של מרק פטריות, 2/3 כוס משומר טבעות בצל מטוגן צרפתי, andsalt ופלפל שחור לפי הטעם
יוצקים שעועית ואופים, חשופים, כ -30 דקות.
מפזרים 1/2 כוס משומר טבעות בצל מטוגן צרפתי.
אופים עד השחמה, 5 עד 10 דקות.
Reprinted with assistance from Joy of Cooking by Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker, And Ethan Becker., © 2006 Simon & Schuster Inc.,