תבשיל שעועית ירוקה
תבשיל שעועית ירוקה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם שעועית, יין, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים שעועית ירוקה במים מלוחים רותחים עד רך, על 3 או 4 דקות.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות ומבשלים עד השחמה, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השום והקורנית. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם. מבשלים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים ברנדי או קוניאק, יין אדום ומרק עוף, מביאים לרתיחה. מבשלים לערבב טעמים ולהפחית רוטב, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה לרוטב פטריות וזורקים למעיל.
מניחים על צלחת גדולה, מתבלים שוב עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
למעלה עם בצל מטוגן לפני ההגשה.
2 ליטרים שמן בוטנים, לטיגון
2 בצלים אדומים גדולים, פרוסים דק ומופרדים לטבעות
2 כוסות ציפוי אורז arborio, מתכון כדלקמן
מחממים שמן בוטנים בטיגון עמוק או בסיר עמוק ל 375 מעלות F.
שים טבעות בצל בקערה גדולה.
יוצקים חלב חמאה על בצל וזורקים למעיל. לנער את הנוזל העודף.
לטבול בצל לתוך ציפוי אורז Arborio, המכסה ביסודיות
מטגנים את הבצל בקבוצות קטנות עד פריך, על 2 דקות לכל אצווה. לגרוף החוצה עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. תניח בצד. מתבלים במלח, לפי הטעם.
1 כפית פלפל שחור טחון טרי
טוחנים את האורז בבלנדר או מטחנת תבלינים לאבקה עדינה מאוד. שים את זה בקערה ולהוסיף את הקמח, סולת, מלח ופלפל. לזרוק עד מעורבב היטב. לאחסן במיכל אטום במקפיא עבור רעננות מקסימלית.