תבשיל שעועית ירוקה עם רוטב פטריות תוצרת בית עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות גורמה, מלח ופלפל כשרים, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו תבשיל פטריות שעועית ירוקה, שעועית ירוקה ותבשיל פטריות, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עד שהם הופכים לירוקים בהירים, 2 עד 3 דקות. (אתה לא רוצה לבשל את השעועית הירוקה דרך כפי שהם יבשלו בתנור גם.) מסננים ולצלול את השעועית הירוקה מיד בקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול. כאשר מגניב, לנקז ויצא להתייבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
קערה
תנור
4
הגדר מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את החמאה ושמן צמחי. ברגע שהחמאה נמסה והמחבת חמה, מוסיפים את הפטריות. לבשל ללא הפרעה כך הפטריות לצרוב יפה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
פטריות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הקורנית ושום וממשיכים לבשל את הפטריות כדי להשיג קצת צבע נחמד. מתבלים במלח, פלפל, קאיין ואגוז מוסקט. לבשל 2 עד 3 דקות יותר, לאבק את הפטריות עם חלק מהקמח כפי שהם משחררים לחות. מערבבים עם מקצף כדי לשלב את הקמח (בדיוק כמו ביצוע רביכה) ובהדרגה להוסיף במניות העוף. להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום ולהוסיף את השמנת החמוצה ושמנת. מערבבים בעדינות ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מתעבה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
שמנת חמוצה
פטריות
פלפל קאיין טחון
שום
מוסקט
פלפל
קרם
קמח לכל מטרה
רוטב
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מוסיפים את השעועית הירוקה הלבנה למחבת ומקפלים יחד כך שהכל מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
פרושים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מפזרים את השעועית הירוקה עם פרמזן מגורר ולהעביר למגש קלייה (כדי לתפוס כל לשפוך-נגמר).
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
פרמזן
10
אופים עד התבשיל מבעבע והחלק העליון נמס וזהב, 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
יוצקים את שמן הירקות למחבת עמוקה וחום עד 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
יוצקים את הקמח לתוך קערת ערבוב גדולה ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. לזרוק את כדורי שאלוט בקמח מתובל, ואז במקום מסננת ולנער את כל קמח עודף. מטגנים את שאלוט בשמן החם בקבוצות קטנות עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.