קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה עם רוטב פטריות תוצרת בית

תבשיל שעועית ירוקה עם רוטב פטריות תוצרת בית
תבשיל שעועית ירוקה עם רוטב פטריות תוצרת בית עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות גורמה, מלח ופלפל כשרים, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו תבשיל פטריות שעועית ירוקה, שעועית ירוקה ותבשיל פטריות, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עד שהם הופכים לירוקים בהירים, 2 עד 3 דקות. (אתה לא רוצה לבשל את השעועית הירוקה דרך כפי שהם יבשלו בתנור גם.) מסננים ולצלול את השעועית הירוקה מיד בקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול. כאשר מגניב, לנקז ויצא להתייבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
תנורתנור
4
הגדר מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את החמאה ושמן צמחי. ברגע שהחמאה נמסה והמחבת חמה, מוסיפים את הפטריות. לבשל ללא הפרעה כך הפטריות לצרוב יפה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
פטריותפטריות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הקורנית ושום וממשיכים לבשל את הפטריות כדי להשיג קצת צבע נחמד. מתבלים במלח, פלפל, קאיין ואגוז מוסקט. לבשל 2 עד 3 דקות יותר, לאבק את הפטריות עם חלק מהקמח כפי שהם משחררים לחות. מערבבים עם מקצף כדי לשלב את הקמח (בדיוק כמו ביצוע רביכה) ובהדרגה להוסיף במניות העוף. להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום ולהוסיף את השמנת החמוצה ושמנת. מערבבים בעדינות ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מתעבה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פטריותפטריות
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
שוםשום
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מוסיפים את השעועית הירוקה הלבנה למחבת ומקפלים יחד כך שהכל מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
פרושים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מפזרים את השעועית הירוקה עם פרמזן מגורר ולהעביר למגש קלייה (כדי לתפוס כל לשפוך-נגמר).
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פרמזןפרמזן
10
אופים עד התבשיל מבעבע והחלק העליון נמס וזהב, 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
יוצקים את שמן הירקות למחבת עמוקה וחום עד 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
יוצקים את הקמח לתוך קערת ערבוב גדולה ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. לזרוק את כדורי שאלוט בקמח מתובל, ואז במקום מסננת ולנער את כל קמח עודף. מטגנים את שאלוט בשמן החם בקבוצות קטנות עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שאלותשאלות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מסננתמסננת
13
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח בעודו חם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
14
למעלה תבשיל שעועית ירוקה עם שאלוט מטוגן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל שעועית ירוקהתבשיל שעועית ירוקה
שאלותשאלות