תבשיל שעועית מקסיקנית (
תבשיל שעועית מקסיקנית ( נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 255 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם מלח ופלפל, שיני שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו תבשיל מקסיקני בקר ושעועית, תבשיל מקסיקני, ו תבשיל בשר מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השעועית, השום, הבצל ועלי המפרץ בסיר בינוני.
הוסף מספיק מים כדי להגיע על 1 1/2 אינץ ' מעל השעועית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים עד השעועית הם מכרז, על 2 שעות.
הוסף יותר מים אם השעועית סופגת יותר מדי נוזל. השעועית צריכה להיות רכה כאשר נעשה, עם שפע של נוזל שנותר. מתבלים את השעועית במלח ופלפל, לפי הטעם.
מצקת את השעועית ומבשלת נוזל לתוך קערות מרק ומקשטים עם קרם מקסיקני, כוסברה ובצל לבן קצוץ. לחלופין, ניתן לנקז את השעועית ולהשתמש כמילוי לטאקו רך.