תבשיל שעורה וטלה
צריכים מנה עיקרית ללא חלב ? תבשיל שעורה וטלה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . גשו לסופר וקנו פלפל, כתף טלה, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 82% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תבשיל טלה ופטריות , תבשיל טאג'ין טלה , והסודלתבשיל סיר טלה המיידי הטוב ביותר אי פעם .
הוראות
בקערת ערבוב בינונית, זורקים את הטלה עם המלח, הפלפל והקמח.
מחממים 1/2 כף שמן זית בתנור הולנדי בגודל 4 עד 5 ליטר על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים מחצית מכמות הטלה ומשחימים מכל הצדדים, בערך 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מוציאים את הטלה לקערה וחוזרים על הפעולה עם שאר השמן והכבש.
מוציאים את כמות הטלה השנייה לקערה ומוסיפים את הגזר לסיר.
מטגנים את הגזר במשך 3 עד 4 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מחזירים את כל הטלה לסיר יחד עם הגריסים ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים במשך 30 עד 45 דקות או עד שהנוזלים נספגים והכבש והגריסים רכים. חמש דקות לפני סיום התבשיל מוסיפים את האורגנו. טועמים לתיבול ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.