תבשיל תפוחי אדמה
תבשיל תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 773 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, תפוחי אדמה חומים חשיש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. . וזה טוב. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
יוצקים את תפוחי אדמה מטוגנים לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. בקערה גדולה, לשלב את הגבינה, שמנת חמוצה ומרק.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשלב את הבצל עם חמאה מקל 1 ו לטגן במשך 5 דקות.
מוסיפים את זה לתערובת המרק ומפיצים את זה על תפוחי האדמה בצלחת.
לאחר מכן, לארגן את פתיתי התירס הכתוש על כל המנה. ממיסים את מקל החמאה הנותר ושופכים אותו באופן שווה על קורנפלקס.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 1 שעה.