קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה

תבשיל תפוחי אדמה
תבשיל תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 773 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, תפוחי אדמה חומים חשיש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. . וזה טוב. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים את תפוחי אדמה מטוגנים לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. בקערה גדולה, לשלב את הגבינה, שמנת חמוצה ומרק.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשלב את הבצל עם חמאה מקל 1 ו לטגן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את זה לתערובת המרק ומפיצים את זה על תפוחי האדמה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
5
לאחר מכן, לארגן את פתיתי התירס הכתוש על כל המנה. ממיסים את מקל החמאה הנותר ושופכים אותו באופן שווה על קורנפלקס.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן