תבשיל תפוחי אדמה III
תבשיל תפוחי אדמה Iii עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח תיבול, דגני קורנפלקס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בייקון צ'יזבורגר קרוק סיר תפוחי אדמה תבשיל טוט, תבשיל תפוחי אדמה (הידוע גם בשם תפוחי אדמה חמים), ו תבשיל תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה לשלב תפוחי אדמה מטוגנים, מרק, בצל, שמנת חמוצה, גבינה, אבקת שום, מלח תיבול וחמאה רכה; לערבב היטב.
העברה לתבשיל. בקערה בינונית משלבים דגנים וחמאה מומסת; מפוזרים על פני תבשיל.
מפזרים את החלק העליון עם גבינת פרמזן (השתמש פחות או יותר על פי הטעם שלך) ופפריקה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד השחמה. (הערה: זה רעיון טוב לשים סדין עוגיות מתחת לתבשיל, במקרה שהוא מבעבע בזמן הבישול.)