קושיקשה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה IV

תבשיל תפוחי אדמה IV
תבשיל תפוחי אדמה IV עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 362 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמנת, קרם מרוכז של מרק עוף, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה מערבבים יחד את תפוחי האדמה הקפואים, בצל, גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה ומלח. בקערה קטנה, מערבבים את מרק העוף והפטריות יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את המרקים על תערובת חום חשיש ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
4
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מערבבים את המרגרינה המומסת ואת קורנפלקס יחד ושופכים מעל החלק העליון של התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
6
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים במשך 15 דקות נוספות אם אתה רוצה התבשיל משחימים יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)