תבשיל תפוחי אדמה בשרני
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל תפוחי אדמה בשרני יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בצל, חלב, תפוחי אדמה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: תבשיל מקרוני בשרי, תבשיל אטריות בשרני, ו תבשיל בשר פולנטה.
הוראות
הכינו פירה לפי הוראות האריזה. מערבבים חמאה 1/2 כפית מלח; להפריש.
מבשלים בשר בקר טחון, בצל ופלפל מתובל במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז ולחזור למחבת.
להוסיף 1 כוס גבינה, תירס, מרק, חלב, הנותרים 1/2 כפית מלח, ערבוב היטב.
יוצקים תערובת בשר לתוך צלחת אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'.
מורחים פירה באופן שווה על תערובת בקר.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה, ואופים 10 דקות יותר.