קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה עם גבינה

תבשיל תפוחי אדמה עם גבינה
תבשיל תפוחי אדמה עם גבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המנות העיקריות שלכם. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 6 מנות . מנה אחת מכילה 614 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -47 גרם שומן . 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש חמאה, תפוחי אדמה ראסט, בצלצלי שאלוט, מלח ופלפל כשרים. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה ו-55 דקות . עם ציון כפית של 52% , מנה זו טובה. מתכונים דומים: תבשיל פלפלים ממולאים בגבינה , תבשיל פיצה קל וגבינה , ותבשיל עוף ואורז עם גבינה .

הוראות

1
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה בנפח 1 1/2 עד 2 ליטר ומפזרים מעט בצלצלי שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את השמנת המתוקה לסיר בינוני יחד עם יתרת בצלצלי השאלוט, השום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מניחים על אש בינונית ומביאים לרתיחה עדינה תוך כדי ערבוב.
4
מבשלים על אש קטנה עד שרואים שהנוזל מתחיל להסמיך, 2 עד 3 דקות.
5
מניחים שכבה של שליש מתפוחי האדמה הפרוסים בתבנית האפייה, מכסים במעט גבינת צ'דר וקמצוץ פרמזן; חוזרים על השכבות פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
יוצקים את הנוזל החם על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
מוסיפים את הגבינה הנותרת, מכסים בנייר כסף ואופים במשך שעה, לאחר מכן מסירים את נייר הכסף ואפים עד שהגבינה זהובה וחומה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
לתת לנוח 10 דקות לפני החיתוך כדי שיוכל להתייצב.