קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

תה מתוק לימונדה ממוסמר

תה מתוק לימונדה ממוסמר
תה מתוק לימונדה ממוסמר יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מים, garnishes: קנה סוכר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לימונדה עם אלכוהול, לימונדה עם אלכוהול, ו לימונדה אבטיח ממוסמר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 3 כוסות מים לרתיחה ב 2-qt. סיר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום, להוסיף שקיות תה, ומערבבים מנטה טרי. כיסוי ותלול 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
3
זרוק שקיות תה ונענע. מערבבים בסוכר עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
יוצקים תה לתוך 3 qt. מיכל, ומערבבים 4 כוסות מים קרים להתרכז לימונדה. מערבבים בבורבון או רום כהה מתובל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך ל-1-1/2-in. קוביותלחתוך ל-1-1/2-in. קוביות
רום כההרום כהה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תהתה
5
מגישים על קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
6
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.