תוספת לפריקת מילוי
פירוק המנה הנוספת דורש כשעה מתחילתה ועד סופה. תמורת 2.12 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. תוספת זו מכילה 439 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. מתכון זה מנות ל-8 סועדים. 41 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם תיבול לעוף, נקניקייה טחונה עדינה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופלי מוצק של 60% . תוספת סופלה דלעת , תוספת שעועית קנליני עם שומר, בצל סגול וזעפרן , ותוספת גזר קלוי ותפוח בסיידר דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את הנקניקיות עד שהן כבר לא ורודות; סננו.
מוסיפים את החמאה, הפטריות, הסלרי והבצל; מבשלים במשך 3-5 דקות או עד שהבצל רך. מוסיפים את תיבול העוף, המלח והפלפל.
מעבירים לקערה גדולה; מוסיפים קוביות מילוי ומספיקה ציר להרטבה.
מניחים בתבנית אפייה משומנת בנפח 2 ליטר. מכסים ואפים ב-175 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות. מסירים את המכסה ואפים 10 דקות נוספות או עד להשחמה.