תות-אוכמניות פריך אפוי בצנצנת הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 359 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קורנפלור, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: תות-אוכמניות ואפרסק פריך, אפרסק, תות, אוכמניות פריך, ו אוכמניות פריך.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או לסכל; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את האוכמניות, התותים, סוכר מגורען, קורנפלור, גרידת לימון, מיץ לימון ווניל בקערה גדולה ולזרוק למעייל את פירות יער; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
ענבים אדומים ללא גרעינים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כסף ללא נעליים
ענבים אדומים ללא גרעינים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא את השקדים, קמח, סוכר חום, ומלח בקערה גדולה עד בשילוב שווה. באמצעות הידיים שלך, למזג את חתיכות חמאה ביסודיות לתוך החומרים היבשים עד שתוכל ליצור את התערובת לתוך כדור אחד, על 2 דקות. מחלקים את הכדור ל 4 חתיכות שוות וליצור את החתיכות לקציצות על 2 1/2 אינץ ' רחב; להפריש.מערבבים את תערובת ברי כדי להפיץ מחדש את המיצים, ולאחר מכן לחלק אותו בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעינים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים 1 פטי חמאת שקדים על גבי פירות יער בכל צנצנת, לחיצה בעדינות כדי לדחוס את פירות יער.באופן שווה רווח הצנצנות על תבנית אפייה מוכן ואופים עד ציפוי הוא חום זהוב כהה ופריך והנוזל מבעבע סביב הקצוות של הצנצנת, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בואו להתקרר על מדף לפחות 30 דקות לפני ההגשה. אם לא מגישים מיד, תן לצ ' יפס להתקרר לטמפרטורת החדר, לכסות, ולקרר עד 4 ימים.