תות בלסמי חמאה פנה קוטה
המתכון תותים בלסמי חמאה פנה קוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו-15 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האם. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. מתכון זה מ רציני אוכל יש 26 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, חלב חמאה, אבקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חמאה תות Panna קוטה, חמאה פנה קוטה עם ריבס-ג'לי תות, ו Buttermilk Panna Cotta.
הוראות
אם דפוס panna קוטה: לרסס את החלק התחתון ואת הצדדים של 6 תבניות עם תרסיס בישול nonstick. אם הגשה בכוסות: הניחו בצד 6 כוסות נקיות ויבשות.
בלום ג ' לטין במים קרים. אפשר לשבת 2 דקות.
מערבבים ג ' לטין כדי להבטיח כי אין כתמים יבשים.
מערבבים קרם, וניל, סוכר ומלח ומערבבים על חום בינוני במשך כ 3 דקות, או עד הסוכר הוא מומס לחלוטין ואת התערובת מגיעה לרתיחה נמוכה.
הסר מהחום. מערבבים בג ' לטין. חזור לחום נמוך ומערבבים עד הג ' לטין הוא מומס לחלוטין, על 1 דקה.
מוסיפים את חלב החמאה ומערבבים עד הומוגנית לחלוטין.
מסננים את התערובת דרך מסננת רשת בסדר.
מנה את הנוזל לתוך כוסות או תבניות ומקרר עד סט ו jiggly, כ 4 שעות. בינתיים, להכין לקשט אם משתמשים.
בזהירות להפעיל סכין קטנה סביב קצה קוטה פאנה כדי לשחרר אותו.
מניחים צלחת מעל החלק העליון של התבנית והפוך.
את קוטה פאנה ניתן לקשט מיד עם רוטב על פי בחירתך. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להשתמש רטבים כי הם טמפרטורת החדר או קריר.
כדי להפוך רסס בלסמי: לחמם בעדינות את בלסמי בסיר קטן על חום בינוני. אפשר את החומץ כדי להפחית בחצי, עד שזה התעבה במידה ניכרת, על 5 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני השימוש.
מניחים את התותים השלווים ורבעים בקערה.
מפזרים את הסוכר 1/4 כוס עליהם ולזרוק בעדינות. אפשר להם macerate (לשבת ולאפשר לסוכר לשלוף חלק מהנוזל, יצירת רוטב עסיסי נחמד) במשך 10 דקות. אלה יכולים להיות מכוסים ומקוררים לפני ההגשה.
כדי צלחת את הקינוח, בעדינות לשפוך קצת את הפחתת בלסמי על כל צלחת בבסיס קוטה פאנה. כפית תותים על גבי ומגישים מיד.