קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תות ושוקולד אפוי אלסקה

תות ושוקולד אפוי אלסקה
תות ואלסקה אפויה שוקולד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 685 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך כל מטרה קמח, חמאה, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אלסקה אפויה תות, אלסקה אפויה עם סורבה קוקוס וגלידת שוקולד, ו שוקולד כפול חמאת בוטנים אוריאו אפוי אלסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9x9x2 אינץ תבנית אפיית מתכת; שורה תחתונה עם נייר קלף. מערבבים שוקולד מריר, חמאה ושוקולד לא ממותק בסיר קטן על אש נמוכה עד ששוקולדים נמסים ותערובת חלקה. מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להקציף 3/4 כוס סוכר וביצים בקערה גדולה עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף בתערובת שוקולד. מנפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח מעל; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים עוגה עד העליון נראה יבש ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה הבלילה דביק עבה מצורף, על 17 דקות. עוגה מגניבה במחבת לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חותכים סביב עוגה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים קרש חיתוך מעל מחבת והפוך, הקשה את העוגה. לקלף קלף. באמצעות חותך עגול 3 אינץ', לחתוך 6 סיבובים עוגה (לשמור את העוגה שנותרה לשימוש אחר). קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. סדר קליעי עוגה על גיליון מוכן. באמצעות 2 1/4-עד 2 1/2 אינץ 'גלידה קוטר, כף מקום של גלידת תות במרכז כל סיבוב, משאיר על 1/4 אינץ' גבול רגיל. להקפיא עד גלידה הוא מוצק, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
שלב הנותרים 3/4 כוס סוכר וחלבוני ביצה בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בעדינות להקציף עד התערובת חמה מאוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח מרנג במהירות גבוהה עד עבה מאוד billowy, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מניחים גיליון אפייה עם סיבובים עוגה על משטח העבודה. תל 2 כפות ערמות מרנג על גבי גלידה על 1 עגול עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מורחים מקצפת באופן שווה מעל לכיסוי, איטום מרנג לגבול עוגה רגיל ומערבלים דקורטיבי. חזור עם קינוחים הנותרים. להקפיא חשף על תבנית אפייה עד מרנג הוא מוצק, לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
העברת קינוחים עדיין על תבנית אפייה מן המקפיא ישירות לתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
אופים עד מרנג הוא חום עמוק כתמים, הפיכת גיליון לפי הצורך אפילו בישול, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
העבר לצלחות.