תות ואלסקה אפויה שוקולד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 685 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך כל מטרה קמח, חמאה, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אלסקה אפויה תות, אלסקה אפויה עם סורבה קוקוס וגלידת שוקולד, ו שוקולד כפול חמאת בוטנים אוריאו אפוי אלסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9x9x2 אינץ תבנית אפיית מתכת; שורה תחתונה עם נייר קלף. מערבבים שוקולד מריר, חמאה ושוקולד לא ממותק בסיר קטן על אש נמוכה עד ששוקולדים נמסים ותערובת חלקה. מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף 3/4 כוס סוכר וביצים בקערה גדולה עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
אופים עוגה עד העליון נראה יבש ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה הבלילה דביק עבה מצורף, על 17 דקות. עוגה מגניבה במחבת לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
חותכים סביב עוגה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מניחים קרש חיתוך מעל מחבת והפוך, הקשה את העוגה. לקלף קלף. באמצעות חותך עגול 3 אינץ', לחתוך 6 סיבובים עוגה (לשמור את העוגה שנותרה לשימוש אחר). קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. סדר קליעי עוגה על גיליון מוכן. באמצעות 2 1/4-עד 2 1/2 אינץ 'גלידה קוטר, כף מקום של גלידת תות במרכז כל סיבוב, משאיר על 1/4 אינץ' גבול רגיל. להקפיא עד גלידה הוא מוצק, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרש חיתוך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
שלב הנותרים 3/4 כוס סוכר וחלבוני ביצה בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בעדינות להקציף עד התערובת חמה מאוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח מרנג במהירות גבוהה עד עבה מאוד billowy, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים גיליון אפייה עם סיבובים עוגה על משטח העבודה. תל 2 כפות ערמות מרנג על גבי גלידה על 1 עגול עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מורחים מקצפת באופן שווה מעל לכיסוי, איטום מרנג לגבול עוגה רגיל ומערבלים דקורטיבי. חזור עם קינוחים הנותרים. להקפיא חשף על תבנית אפייה עד מרנג הוא מוצק, לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
העברת קינוחים עדיין על תבנית אפייה מן המקפיא ישירות לתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
אופים עד מרנג הוא חום עמוק כתמים, הפיכת גיליון לפי הצורך אפילו בישול, על 3 דקות.