תות-טורקיה-ברי פניני
תות-טורקיה-ברי פניני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 565 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורקיה, תותים, לקישוט: חצאי תות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התותים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים עם תותים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. מתכונים דומים: תות, ברי, ופניני הודו, הודו, ברי ופניני תפוחים, ו הודו ברי תפוח פניני.
הוראות
חותכים ברי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
שכבה 4 פרוסות לחם באופן שווה עם טורקיה, עלי בזיליקום, תותים, וברי.
מורחים 1 1/2 כפית. ג 'לי פלפל בצד אחד של כל אחד הנותרים 4 פרוסות לחם; מניחים פרוסות לחם, הצדדים ג' לי למטה, על גבי ברי.
כריכי מברשת עם חמאה מומסת.
כריכי בישול, בקבוצות, בלחץ פניני שחומם מראש 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בג ' לי הפלפל האדום של Braswell. כדי להכין כריכים ללא עיתונות פניני, לבשל במחבת גריל שחומם מראש על חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הזהב.