קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

תות-כתום תענוג

תות-כתום תענוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל תות-כתום תענוג. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוזים מנדרין, גבינת שמנת פילדלפיה, ג'לי תות טעם ג' לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: תענוג תות, תענוג תות, ו תענוג תות.

הוראות

1
מערבבים מים רותחים לתוך תערובות ג ' לטין יבש בקערה בינונית לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים במים קרים. מקררים כ 1-1 / 4 שעות או עד מעובה מעט (עקביות של חלבונים בלתי מנוצחים). שמור כמה תפוזים לקישוט. מערבבים בעדינות את התפוזים הנותרים לתוך ג ' לטין מעובה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה בינונית נפרדת עם מקציף חוט עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות 2 כוסות של ציפוי מוקצף. כף לתוך קערת הגשה גדולה; לכסות עם תערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מקררים 2 שעות או עד המשרד. למעלה עם תוספת קצפת הנותרים תפוזים שמורות רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות