תות-כתום תענוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל תות-כתום תענוג. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוזים מנדרין, גבינת שמנת פילדלפיה, ג'לי תות טעם ג' לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: תענוג תות, תענוג תות, ו תענוג תות.
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך תערובות ג ' לטין יבש בקערה בינונית לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים במים קרים. מקררים כ 1-1 / 4 שעות או עד מעובה מעט (עקביות של חלבונים בלתי מנוצחים). שמור כמה תפוזים לקישוט. מערבבים בעדינות את התפוזים הנותרים לתוך ג ' לטין מעובה. תניח בצד.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה בינונית נפרדת עם מקציף חוט עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות 2 כוסות של ציפוי מוקצף. כף לתוך קערת הגשה גדולה; לכסות עם תערובת ג ' לטין.
מקררים 2 שעות או עד המשרד. למעלה עם תוספת קצפת הנותרים תפוזים שמורות רק לפני ההגשה.