תות, מלפפון וסלט מנטה
תות, מלפפון & סלט מנטה הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם לימון, נענע, 1/2 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תות, ליים, מלפפון ומי נענע, מלפפון וסלט מנטה, ו סלט מלפפון ואננס עם נענע (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת רוטב, 1/4 כוס מנטה ו 4-1 / 2 כפית. צ ' ילי בבלנדר עד חלקה. קוצצים נותר מנטה עם סכין, להפריש.
לקלף, זרע וקוצצים 1 מלפפון; מקום בקערה בינונית.
מוסיפים פירות יער, בצל, צ ' ילי שנותר ותערובת רוטב 1/4 כוס; מערבבים קלות.
חותכים מלפפון שנותר לפרוסות דקות מאוד. לזרוק עם נשאר תערובת ההלבשה ונענע קצוץ; מקום על מגש. למעלה עם תערובת פירות יער. לסחוט פלחי לימון על סלט ממש לפני ההגשה.