קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות37
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

תות, עגבניות ושומר Gazpacho

תות, עגבניות ושומר Gazpacho
תות, עגבניות ושומר Gazpacho הוא טבעוני מרק. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם באגט, שמן זית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: גספצ'ו תות עם קומפוט בלסמי תות, גספצ'ו תות, ו גספצ'ו תות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ'. (תצטרך כ 1 כוס. מפזרים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ואופים במשך 7 דקות, או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בואו מגניב.
4
בקערה גדולה, לשלב את העגבניות הקצוצות, תותים ופלפל פעמון עם שומר פרוס, מים מינרליים, שום וקוביות לחם, עובד 2 קבוצות, מחית במעבד מזון. מסננים את gazpacho דרך מסננת בסדר להגדיר על קערה גדולה אחרת. מתבלים את הגספצ ' ו במלח. מקררים למשך כ-25 דקות, או עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
מים מינרלייםמים מינרליים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
גספצ ' וגספצ ' ו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בינתיים, בקערה, לשלב עגבניות חתוכות לקוביות, תותים, פלפל ושומר. מקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
כפית את התערובת לקוביות לתוך קערות מרק רדודות ומצקת את גספצ ' ו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
7
טפטוף כל קערת מרק עם שמן זית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק